Lineup 3e editie rockfestival Helldorado compleet

Facebookrssmail

Eens kijken. We hebben momenteel dus een stikstof-, woningmarkt-, energie-, personeels-, Tweede Kamervoorzitter-, klimaat-, vluchtelingen-, Rusland/Oekraïne-, inflatie- en toeslagencrisis. Je zou er misschien wellicht wel eens een heel klein tikkie sip van kunnen worden. Ware het niet dat de line-up van de derde editie van ‘s lands coolste indoor rockfestival HELLDORADO nu compleet is dankzij de toevoeging van The Goddamn Gallows (USA), Kadavar (DE), DOOL (NL), The Datsuns (NZ), STAKE (BE), BARK (BE), Speedözer (BE), Fire Horse (NL), Geishas of Doom (NL) en Diggeth (NL)!

Eerder werden al The Hellacopters (SWE), Clutch (USA), Peter Pan Speedrock (NL), Dopelord (PL), The Monsters (CH), Green Lung (UK), Temple Fang (NL), Cobra The Impaler (BE), en ¡Pendejo! (NL) aangekondigd voor deze roemruchte internationale rock’n’-roll hoogmis die gedurende one day of mayhem op zaterdag 19 november 2022 plaatsvindt in het Klokgebouw in Eindhoven Rockcity.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ