PGR Presents: Burntfield, IT & Naryan in Nederland en België

Facebookrssmail
Foto (c) Olli-Pekka Orpo

Progressive Gears Records presenteert eind april twee avonden vol progressieve rock met een triple-bill van zijn artiestenbestand: Burntfield (Nederland), IT (Verenigde Koninkrijk) & Naryan (Finland). Twee shows in Nederland en België deze maand markeren de eerste PGR Presents evenementen op het vasteland van Europa. 

Op 26 april staat de avond in WPC Nederland Drie in Wateringen. Deze avond wordt afgetrapt met een speciale optreden van de Nederlandse band Trenchcoat! Een dag later, op 27 april komen de 3 bands samen naar The Crossover Music Pub in het Vlaamse Gent.

Progressive Gears Records is een onafhankelijk label gebaseerd in Ierland en toegewijd aan de promotie van geweldige muziek – progressieve rock muziek! Sinds 2015 is PGR in kracht gegroeid van een bescheiden begin tot thuis van veel fijne internationale artiesten uit de Amerika’s, Europa en het VK. Tijdens deze korte weekendtrip naar België en Nederland introduceren we drie van onze acts: Burntfield (Nederland), IT (het VK) en Naryan (Finland).

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ