Nieuwe frontvrouw Nemesea is internationaal musical talent

Facebookrssmail

NemeseaMusical- en theaterster Sanne Mieloo is de nieuwe frontvrouw van rockband Nemesea. Met meer dan 80 audities van vocalisten uit de hele wereld, koos de band unaniem voor dit Nederlandse megatalent.

Rockband Nemesea was de eerste band ter wereld die in 2006 via een geslaagde crowdfunding campagne een album maakte. Baanbrekend wapenfeit zijn ook de twee unieke live shows in P3, Purmerend, die de band deed in 9.1 surround sound. In 2016 maakte de band zich klaar voor een nieuwe mijlpaal; de release van ‘Uprise’, het door Guido Aalbers geproduceerde nieuwe album. Helaas sloeg het noodlot toe en verliet zangeres Manda Ophuis de band enkele maanden na de release.

Mede omdat ‘Uprise’ en de eerste single ‘Forever’ (met inmiddels meer dan 320.000 Youtube views) internationaal enorm goed werden ontvangen, waren de bandleden vastbesloten om de toekomst van Nemesea veilig te stellen. Meer dan 80 audities met zangeressen en zangers van over de hele wereld volgden. Er werd uiteindelijk gekozen voor Sanne Mieloo, die de band wist te overtuigen van zowel haar geweldige stem, veelzijdigheid, haar stage presence als de frisse input.

Het eerste visitekaartje van Nemesea met Sanne als frontvrouw is de nieuwe single ‘Dance In The Fire’. Deze bijzonder pakkende rocksingle is wederom geproduceerd door Guido Aalbers. De afgelopen weken is achter de schermen hard gewerkt aan een opvallende videoclip die binnenkort uitkomt.

Sanne studeerde cum laude af aan het Conservatorium, schreef haar eigen muziektheatervoorstellingen en was verbonden aan verschillende Nederlandse producties van Stage Entertainment. Zo speelde ze in de musicals ‘Tarzan’ en ‘Sister Act’. Haar talent bleef ook in het buitenland niet onopgemerkt; Sanne heeft 3 jaar in verschillende producties gespeeld in Duitsland, Oostenrijk, Polen en Japan. Naast haar werk in de musical- en theaterwereld heeft de zangeres ook ervaring in de popmuziek en reisde ze met Duitse zangeres Oonagh door de grote zalen in Duitsland als haar backingvocalist. De afgelopen periode speelde Sanne een hoofdrol in de musical ‘Tanz der Vampire’ in Zwitserland. Met de komst van Sanne is Nemesea weer compleet en klaar voor de toekomst, die voor een groot deel zal bestaan uit zoveel mogelijk optreden in binnen- en buitenland.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ