Happy birthday David Vincent

Facebookrssmail

David Vincent werd op 22 april 1965 geboren als David Alexander Stuppnig in Charlotte (North Carolina), Verenigde Staten. David, Die tevens bekend is onder de pseudoniemen David Alexander Vincent en Evil D., is bassist en zanger van deathmetal band Morbid Angel en voormalig bassist van industrial metal band Genitorturers.

In 1996, op het hoogtepunt van het succes van Morbid Angel, verliet hij de band en sloot zich aan bij de Genitorturers, waar zijn zijn vrouw Gen de zangeres van is. Hij neemt op dat moment het pseudoniem Evil D. aan. David Vincent blijft tot 2010 bij Genitotturers. Na zijn vertrek blijkt hij wel betrokken als adviseur van de band.

In de tussentijd is David Vincent weer teruggekeerd bij Morbid Angel, waarbij hij in korte tijd als frontman weer op alle grote heavy metal festivals ter wereld speelt. David Vincent is een actief lid en agent van de Satanskerk, waar ook onder anderen Marilyn Manson lid van is en Sammy Davis Junior en Jayne Mansfield lid van waren.

RockMuZine feliciteert David Vincent met zijn 54ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ