Happy birthday Rob Holliday

Facebookrssmail

Rob Holliday werd geboren op 8 juni 1979 in Birmingham, Verenigd Koninkrijk en is een muzikant. Hij was de live-gitarist van industrial metal band Marilyn Manson, alsook voor Gary Numan, The Prodigy en Sulpher. Hij trad in 2007 als Marilyn Manson’s live-bassist maar is overgestapt op gitaren in januari 2008 als gevolg van de terugkeer van de voormalige bassist Twiggy Ramirez.

Rob Holliday is de man in de band Sulpher, als tekstschrijver, gitarist en leadzanger is hij verantwoordelijk voor een groot deel van de muziek. Ze hebben een album getiteld ‘Spray’ uitgebracht, met twee singels voor de nummers ‘One of Us’ en ‘You Ruined Everything’, en hebben momenteel een tweede album in de productie. Sulpher bevat ook Monti (Curve, Cocteau Twins, Gang of Four, The Jesus and Mary Chain) als producer, programmeur en drummer en Tim Mud als live gitarist.

Hoewel veel mensen geloofden dat Rob een tijdelijk lid zou zijn in Marilyn Manson zelf dat dit niet het geval is, en dat Holliday zal aanblijven als een permanent lid van de band.

RockMuZine feliciteert Rob Holliday met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ