Metalband Six Feet Under naar Poppodium P60

Facebookrssmail

Tijd voor een nieuwe Diabolica Sonis Metal Night. De levende metal (put-grunter) legende Chris Barnes kom met zijn band Six Feet Under terug met co-headliner Magnacult en support acts: Mecalimb, Psykotribe. Op 8 december staan ze in P60 in Amstelveen.

Chris Barnes werd al snel bekend begin jaren 90 met Cannibal Corpse om zijn diepe grunts en woeste podium presentatie. Na het vierde album verliet hij de band en startte Six Feet Under. De herkenbare grunts en manier van headbangen bleven, maar de muziek werd een zeer groovende vorm van Death Metal die de band gelijk naar de top bracht. 

Co-Headliner van de avond is MagnaCult. De Nederlandse deathmetalband Magnacult werd al snel door de media positief ontvangen. Na de release van hun eerste album ‘Synore’ tourden ze onder andere met Five Finger Death Punch, Kitty en Shadows Fall. De band speelt een mix van groovende deathmetal, thrashmetal en metalcore. Brute riffs, grommende bas en afwisselend drumwerk.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ