Metallica’s S&M 2.0 eenmalig in de bioscopen

Facebookrssmail

Twintig jaar na hun gezamenlijke concert uit 1999 kwamen Metallica en het San Francisco Symphony orkest op 6 en 8 augustus weer bij elkaar voor concerten in het Chase Center in San Francisco. Een registratie daarvan is op 9 oktober eenmalig te zien in meer dan 3000 bioscopen wereldwijd. De kaartverkoop voor deze vertoningen is nu net gestart.

De befaamde samenwerking van weleer leverde de wereldberoemde uitvoering op van ‘Nothing Else Matters’ op én het negende album van de band, ‘S&M’. Metallica, afkomstig uit San Francisco is trots op deze hernieuwde samenwerking met het orkest, onder leiding van scheidend dirigent Michael Tilson Thomas.

Naast een viering van dit legendarische album, staan de concerten ook in het teken van de opening van de Chase Center in San Francisco; een concert- en sportcomplex, waarin ook het NBA team van de Golden State Warriors hun basketbalwedstrijden gaan afwerken.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ