Enthroned komt naar Hedon en P60

Facebookrssmail
Enthroned

Het Belgische Enthroned is al sinds 1993 actief de black metal scene. En zijn daarmee een van de eerste bands in de Belgische blackmetal scene. In 2014 kwam de band met het verrassende Sovereigns. Een bezettingswisseling en vijf jaar later komt de band eindelijk met een vervolg.

Het nieuwe ‘Cold Black Suns’ is nog duisterder met de bezeten zang van Nornagest en de ijskoude, dreigende sfeer met het unieke en kenmerkende gitaarspel maken dit één van de beste black metal platen van 2019! En ook live is de band een ongekende belevenis!

In januari komen de Belgen weer naar Nederland. Op 4 januari staan ze in Hedon in Zwolle en een dag later op 5 januari in P60 in Amstelveen. Daar zullen het Zwitserse Schammasch en het Italiaanse Caronte de avond openen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ