The Dirty Denims spelen jubileumshow in PopEI

Facebookrssmail
The Dirty Denims
Foto (c) Elke Teurlinckx

In oktober bestond de band alweer 10 jaar en dat is natuurlijk reden voor een feestje! “We hebben weer heel veel zin om te knallen!”, aldus Mirjam Sieben, zangeres van The Dirty Denims. Terwijl drummer Thomas op wereldreis was moest bassiste Ashley herstellen van een rugblessure. Daarom lasten The Dirty Denims begin 2016 een noodgedwongen pauze in. “We hebben deze tijd gebruikt om nieuwe liedjes te schrijven. We gaan begin 2017 de studio in voor het opnemen van een album, dat we in 2 delen gaan uitbrengen. Deel 1 komt in april uit. Daarna gaan we zoveel mogelijk live spelen en in oktober zullen we deel 2 uitbrengen. Maar eerst vieren we ons 10-jarig bestaan in PopEI op 7 januari met deze speciale jubileumshow! Wie wil er nou niet met een lekker potje rocknroll het nieuwe jaar inknallen!”

Om het 10 jarig jubileum te vieren spelen The Dirty Denims zaterdag 7 januari een speciale jubileumshow in PopEI. De band heeft 2 supportacts weten te strikken. Code of Conduct is de nieuwe band van vrienden van de Dirty Bastards. Zij zullen een punkrock try-out spelen! Red Devil is een toffe band uit Eindhoven, hardrock zoals ie hoort te zijn! Ook zullen er een aantal special guests aanschuiven om het 10-jarig jubileum te vieren.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ