Stemproblemen voor Papa Emeritus III

Facebookrssmail

ghostFestivalorganisator Mojo heeft vanmorgen bekend gemaakt dat het optreden van Ghost op Pinkpop 2016 niet door kan gaan vanwege serieuze stemproblemen van Papa Emeritus III. De organisatie van Pinkpop heeft De Staat gevraagd om de plek van Ghost op te vullen.

Gisteren speelden de heren van De Staat op de Brand Bier Stage en lieten daar zien dat ze dat podium inmiddels ontgroeid zijn. De overvolle tent zag één van de hoogtepunten van de eerste dag van Pinkpop en daarmee lijkt de band meer dan klaar om Ghost waardig te vervangen. Of de fans van Ghost er echter ook zo gelukkig mee zijn, is de vraag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ