Occultfest terug van weggeweest

Facebookrssmail

Na een jaar van rust keert Occultfest weer terug in het laatste weekend van augustus. Het metalfestival wordt georganiseerd aan de Wijsterseweg 2 net buiten Hoogeveen en beleeft dit jaar zijn 17e editie. Op de vrijdag 30 augustus zijn vanaf 16:00 de eerste gasten welkom voor een drankje, hapje en goede muziek. Op zaterdag 31 augustus betreden 10 bands het unieke kasteel podium. Zondag 1 september vertrekken de campinggasten weer huiswaarts.

Regionaal talent

Mandator uit Emmen was onder de naam Mysto Dysto één van de eerste heavy/speedmetal-bands uit Nederland in de jaren 80.  Enkele bandleden van Icons of Brutality speelden reeds op de eerste editie in 2002 en presenteren nu met trots hun nieuwste album op Occultfest 2019. Door het veelvoudig kamperen op Occultfest is Egeria regionaal trots in het genre Female fronted symphonic metal. Radiathor en Massive Assault komen uit Nieuwleusen en Hoogeveen.

Burgemeester van Occultfest

Net als in 2017 is Alwin weer de Burgemeester van Occultfest. Om dit heugelijke feit te vieren mag elk kind van 4 tot en met 12 jaar zijn vader of moeder gratis meenemen naar Occultfest. Omdat we volledig draaien op vrijwilligers kunnen we nog hulp gebruiken bij bijvoorbeeld het opbouwen van het podium, barwerkzaamheden, kinderactiviteiten, promotie en het bakken van de beroemde pannenkoeken.

Kaarten inclusief eventuele campingplaats kunnen met korting in de voorverkoop worden gekocht via www.occultfest.nl.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ