[Afgelopen] Win kaarten voor Carach Angren!

Facebookrssmail

Carach AngrenCarach Angren heeft sinds de oprichting in 2003 gestaag aan hun carrière gewerkt. Op het debuut ‘Lammendam’ uit 2008 bewijst de band al dat zij spektakel en vakmanschap vakkundig laten samensmelten in een dosis indrukwekkende symfonische black metal. Inmiddels noemt de Limburgse band hun stijl horror metal. Welk labeltje aan hun muziek geplakt wordt, maakt eigenlijk niet uit. Feit is wel dat Carach Angren met hun vierde album ‘This Is No Fairytale’ definitief doorgestoten is tot de internationale top. De band toert over de hele wereld maar speelt net zo makkelijk Baroeg plat.

Naast Carach Angren presenteren we nog twee Nederlandse bands aan. Ten eerste Soulemission uit Eindhoven. Dit is een relatief nieuwe band waarin voormalig leden van onder andere Prostitute Disfigurement en Cirith Gorgor opduiken. De muziek ligt dan ook ergens tussen black en death metal in. Cthuluminati heeft naast een fraaie bandnaam intussen ook een naam opgebouwd in de regio. In Baroeg speelden zij eerder dit jaar op de Metal Battle, maar ook op andere locaties maken zij indruk met hun mix van black metal, doom metal en psychedelische rock.

Win kaarten voor Carach Angren

Tickets zijn te koop via de website! RockMuZine geeft in samenwerking met Baroeg echter een stapel kaarten weg voor Carach Angren! Win kaarten voor Carach Angren door de Facebookpagina van RockMuZine te liken en dit bericht te delen op je Facebookpagina. [Edit: Deze prijsvraag is verlopen]

 

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ