Win een Meet & Greet met Shinedown!

Facebookrssmail

Shinedown komt naar 013 en jij kan daar bij zijn! Wat zeggen we: Je kunt ze live ontmoeten en hen alles vragen wat je maar wil! Alhoewel de hardrockband uit Jacksonville, Florida nooit grote hits heeft gehad in Nederland, verkochten ze wereldwijd meer dan 10 miljoen albums. In mei van dit jaar werd alweer het 6de studioalbum ‘Attention Attention’ uitgebracht, waarvan ‘DEVIL’ de eerste single is. En die track (en de rest van het album) is precies zoals je Shinedown graag hoort: de brullende gitaar van Zach Myers op een loeistrakke basis van drummer Barry Kerch en bassist Eric Bass (ja, zo heet hij echt), met een glansrol voor het rauwe stemgeluid van zanger Brent Smith. Hell yeah!

Maandagavond 12 november (Inderdaad, aanstaande maandag!) blazen ze je weer ouderwets om met hun Sound of Madness in 013 in Tilburg en jij kan daar misschien bij zijn. RockMuZine geeft 2 kaarten weg, en geeft daarbij de kans de band te ontmoeten! Een Meet & Greet met Shinedown is te winnen door RockMuZine te liken op Facebook en onder het bericht de persoon te taggen die je wil laten winnen. Dat lees je goed: De persoon die je tagt wint (En hopelijk neemt hij of zij jou mee!), dus zorg dat je natuurlijk wel de juiste persoon laat winnen 😉

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ