Happy birthday Prika Amaral

Facebookrssmail

Prika Amaral werd geboren in het Braziliaanse São Paulo op 29 oktober 1985 en is gitariste in de Braziliaanse thrash metal band Nervosa. Nervosa is een “all female” thrash metal trio uit Sao Paulo, Brazilië, gevormd door Fernanda Lira (bas en zang), prika Amaral (gitaar en backing vocals) en Pitchu Ferraz (drums). Prika Amaral startte met de band in februari 2010 en in juli 2011 kwam Fernanda Lira de bas en zang van nervosa invullen.

In maart 2012 bracht de band hun eerste videoclip van het nummer ‘Masked Betrayer’, de video had een ongelooflijk bereik voor een nieuwe band en werd 20.000 keer bekeken in slechts één week en behoorde tot de 55 meest bekeken YouTube video’s in de maand maart van dat jaar.

Natuurlijk bleef dit succes niet onopgemerkt en de dames tekende een platendeal bij Napalm Records resulterend in de debuut LP, ‘Victim of Yourself’, in 2012. Juni 2016 verscheen de opvolger ‘Agony’ en Nervosa deed een Europese headline tour waarmee zij onder ander de Amsterdamse rockclub The Cave aandeden.

RockMuZine feliciteert Prika Amaral met haar verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ