Guns N’ Roses komt naar Pinkpop 2020

Facebookrssmail

Guns N’ Roses, één van ‘s werelds best verkopende bands aller tijden, komt naar Pinkpop 2020. Mét bandleden van het eerste uur Axl Rose op zang en piano, Slash op gitaar en Duff McKagan op bas, en daarnaast Dizzy Reed (toetsen), Richard Fortus (gitaar), Frank Ferrer (drums) en Melissa Reese (toetsen), zal het de headliner worden van de Pinkpop zondag. Met hits als ‘Sweet Child O’Mine’, ‘Paradise City’, ‘Welcome To The Jungle’, ‘November Rain’, ‘Live And Let Die’ en nog veel meer moois uit hun 35-jarig bestaan.

Met de terugkeer op het nest van verloren zonen Slash en Duff McKagan begin 2016, verdwenen de plannen voor een opvolger van Chinese Democracy in de ijskast. Guns N’ Roses begon liever aan de bijzonder succesvolle ‘Not in This Lifetime…’-Tour, die tot op heden voortduurt. Een fraaie en uitgebreide heruitgave van debuutalbum ‘Appetite For Destruction’ kwam er wel tussendoor en in februari 2019 verklaarden Slash en Duff in de Amerikaanse pers dat de band toch aan een volgend album was begonnen.

Met Volbeat, Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots, Nothing But Thieves, de Deftones en meer, belooft het een stevige editie te worden voor Pinkpop-begrippen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ