Happy birthday Duff McKagan

Facebookrssmail

Op 5 februari 1964 werd bassist Michael Andrew ‘Duff’ McKagan geboren in Seattle. ‘Duff’ is bekend van Velvet Revolver maar vooral van Guns N’ Roses. Voordat McKagan bij Guns N’ Roses begon, speelde hij in tal van andere bands, waaronder The Fastbacks, The Fartz, en 10 Minute Warning. Via een advertentie in de krant ontmoette hij gitarist Slash en drummer Steven Adler van de groep Road Crew. In 1985 vormde hij met hen en met zanger Axl Rose en gitarist Izzy Stradlin de originele bezetting van Guns N’ Roses, met wie hij wereldwijd succes behaalde in de late jaren 80 en vroege jaren 90.

RockMuZine feliciteert Duff met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ