Very Eavy Talent is opvolger Very Eavy

Facebookrssmail

Na jaren Very Eavy en vervolgens Holland Heavy Metal georganiseerd te hebben, is de bekende Noordelijke organisator Hugo Koch (ook zanger en oprichter van Burning) weer met een nieuw idee gekomen: Very Eavy Talent. Op dit festival krijgen beginnende Noordelijke bands uit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe de kans zich te presenteren.

Dit festival vindt zaterdag 4 april plaats in discotheek Fox (prachtige locatie overigens) te Stadskanaal, zaal open om 14.00, 1e band begint om 14.30. Entree is slechts 5 euro in de voorverkoop, dus daar hoef je het niet voor te laten en zo kun je zeer voordelig kennismaken met nieuwe bands.

De optredende bands spelen zeer uiteenlopende stijlen, o.a. rock, punkrock, hardrock, stoner metal, doom metal en heavy metal. En als afterparty ook nog eens de geweldige Metallica-tributeband No Remorse.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ