Vijf nieuwe namen voor Rock Werchter

Facebookrssmail

Rock Werchter 2016 is weerom vijf mooie namen rijker. Deze week noteren we vijf bevestigingen: Parov Stelar, PJ Harvey, Richard Hawley, Courtney Barnett en Unknown Mortal Orchestra . Veertien namen zijn nu gekend voor Rock Werchter 2016.
rock werchter 2016

Parov Stelar en Richard Hawley worden aan het programma van vrijdag 1 juli toegevoegd. Ook Rammstein, The Offspring en Bring Me The Horizon geven die dag present in Werchter. PJ Harvey en Courtney Barnett komen op zaterdag 2 juli naar het festival. Al bevestigd voor dezelfde dag waren Editors, Red Hot Chili Peppers en Beirut. Unknown Mortal Orchestra wordt aan de line-up van zondag 3 juli toegevoegd. Eerder werd bekend gemaakt dat op zondag ook Florence + the Machine, Jamie xx en MØ zullen optreden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ