Openers bekend van Dynamo Metalfest

Facebookrssmail

Nu de Bandbattle is geweest zijn de allerlaatste namen bekend. Het Eindhovense Facelifter heeft de eer verworven het allereerste Dynamo Metalfest te mogen openen en het Utrechtse Sativa zal op de preparty de opener zijn. Facelifter zal op 18 juli Alestorm, Nuclear Assault, Bodyfarm, Death Angel, Biohazard, Orange Goblin en Arch Enemy vooraf gaan en op vrijdag 17 juli zal Sativa openen voor Evil Invaders, Ramming Speed en Gama Bomb tijdens de pre party in de Effenaar.

dynamometalfest1“We werden nogal weg geblazen”; zegt Paul van Berlo, organisator van Dynamo Metalfest. “Deze twee bands hebben ieder op hun eigen manier niet alleen het publiek maar ook de vakjury overtuigd. Bij het juryberaad bleek na het tellen van de publieksstemmen dat beide partijen er 100% hetzelfde over dachten. Daar zijn we erg blij mee.”

Facelifter is een band afkomstig van de o.a. door Dynamo opgezette Metal Factory. Death metal door jonge gasten die precies weten hoe het genre anno 2015 hoort te klinken; bruut, technisch zonder teveel gepiel, hakken en beuken met melodie en dikke grooves. In your face!

Het trio Sativa is als dat drankje, een beetje vreemd maar wel lekker. Stoner riffs worden gedragen door thrash ritmes, Venom achtige doorstampers hebben Kyuss stukken en dan nog dat onbestemde waar trio’s vaak patent op hebben. Maar het is allemaal terug te brengen tot; vette shit!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ