2e editie ScumBash op 28 februari 2015 met o.a. Monster Magnet (USA) en The Exploited (UK)

Facebookrssmail

Na de succesvolle eerste editie van ScumBash in februari van dit jaar zijn nu Monster Magnet, The Exploited,​ ​Batmobile en Four Headed Dog alvast bevestigd voor de tweede editie van dit nieuwe rock-’n-rollavontuur. Meer namen volgen spoedig. ​ScumBash #2 wordt georganiseerd door Schorem Haarsnijder en Barbier en vindt plaats op zaterdag 28 februari 2015 in de monumentale Van Nellefabriek in Rotterdam.

scumbashScumBash #2 – 2015​​
De organisatie wil met ScumBash #2 opnieuw een sfeervolle editie neerzetten die aansluit bij de uitstraling en sfeer van haar eigen barbiershop in de havenstad. Bertus: “We hebben bij Schorem altijd gezegd dat de drempel voor iedereen laag moet blijven, ongeacht of je nu een vol getatoeëerde rocker of een kantoorpik bent. Geen gezeik: knippen en scheren, elke gast is welkom! We willen in Rotterdam een feestje houden waar iedereen zich thuis voelt en van dezelfde muziek kan genieten die wij in onze barbiershop uit de speakers laten knallen. Punk, metal, country – zolang er maar aan snaren wordt gerukt en je hart er sneller van gaat kloppen.”

ScumBash 2014
De eerste editie van ScumBash in februari van dit jaar was op alle ​​fronten een groot succes. Bertus: “Man, man, man wat een dag! Geweldig om te zien dat iedereen het zo naar zijn zin had en dat zoveel verschillende soorten mensen samen een feestje bouwden zoals Rotterdam in lange tijd niet gezien heeft. Door de diversiteit van de bands liep er van alles rond op het festival en dat is precies waar ScumBash voor staat: een feestje voor iedereen die een gerse dag wil hebben met geweldige muziek en met lekker eten & drinken.”

De voorverkoop start nu zaterdag 15 november om 10.00 uur. Early Birdtickets kosten € 35,- en zijn tot en met 29 november online verkrijgbaar. Na de Early Birdperiode gaan ​de ​reguliere tickets in de verkoop.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ