Reactory – Collpas to come

Facebookrssmail
Reactory – Collapse to come

Thrash metal is een zeer populair metalgenre in Duitsland. Eén van die bands in dit genre is Reactory, afkomstig uit Berlijn. De band bestaat inmiddels tien jaar en kent al zeven jaar dezelfde bezetting na een drummerswissel. En na die wissel kwam de productiviteit op gang, want in 2013 kwam er een EP op de markt, gevolgd door een full-album in 2014 en in 2016 en nu dan hun derde full-album, ‘Collapse to come’.

Stijl is dus thrash, denk aan nummers in het straatje van Destruction tot Exodus, dus nummers met een hoog tempo, maar gelukkig wel de broodnodige breaks, een goede bij de muziek passende zanger met een stem welke wat richting Russ Anderson van Forbidden gaat. ‘Born from sorrow’ springt er lichtelijk uit met zijn lekker springerig en iets minder hoog tempo en lekker zagend riffwerk, distortion in de solo en fraaie basloopjes na de solo, daarnaast ook Misantropical island, het enige nummer op mid-tempo. (74 /100) (F.D.A. records)

Bandleden

Hans Hazard – Vocals
Jerry Reactor – Guitars
Johnny Master – Bass
Caue Santos – Drums

Tracklist

Space hex
Speedboat piracy
Graves of concrete
Misantropical island
Drone commander
Evolving hate
Born from sorrow
Galactic ghosts
Enemy

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ