Manowar komt naar Ahoy

Facebookrssmail
Manowar

In 1980 explodeerde een nieuwe band in de metal scene die de muziekwereld veranderde en geschiedenis schreef – met liedjes die hymnen werden, met een onvergelijkbaar geluid en met een passie en vastberadenheid die sindsdien alle obstakels heeft weerstaan. De naam: Manowar!

Nu, 40 jaar later, hebben deze oprichters en verdedigers van de True Metal-beweging het meest loyale leger van volgers, groter en sterker dan ooit. En deze fans van over de hele wereld vroegen om meer!

Manowar heeft de roep van hun loyale Army Of Immortals gehoord en keert terug naar het podium met de “40th Anniversary Tour 2021”! Deze verjaardagstournee wordt groter dan ooit, met orkest en koor, Viking-acteurs, verbluffende visuals en een krachtige setlist vol onsterfelijke klassiekers! Op 8 april staat Manowar in Ahoy in Rotterdam.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ