Leprous komt naar Doornroosje

Facebookrssmail

Het Noorse Leprous is de status van belofte inmiddels voorbij en is uitgegroeid tot één van de grootste progrock- en metalbands van het moment. Het vijftal viert zijn 20-jarige bestaan met een speciale chronologische show. Hierin blikt de band terug op zijn vroege demo’s tot aan hun laatste full-length ‘Pitfalls’ (2019).

Alle platen van Leprous zijn de hemel in geprezen en terecht. De Noren nemen je graag mee op een avontuurlijke trip door een fantastisch gecomponeerd muzikaal landschap waarin techniek, emotie en overgave bij elkaar komen. De nummers bekruipen je na meerdere luisterbeurten en laten je vervolgens niet meer los. Live staat de band garant voor harde en strakke shows met creatieve uitspattingen om je vingers bij af te likken.

Op ieder album kiezen de Noren voor een nieuwe aanpak maar wat altijd aanwezig is, zijn de typische kenmerken van het Leprous geluid: kraakheldere zang melodieën en sfeervolle keys van Einar Solberg, venijnige gitaarriffs van Tor Oddmund Suhrke en een retestrakke ritmesectie.

Leprous komt vrijdag 3 december 2021 naar Doornroosje Nijmegen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ