VIX20 terug met ‘Broken Melody’

Facebookrssmail

Vix20 bestaat uit Gary Mills en CJ, twee veteranen uit de muziekindustrie die zo teleurgesteld raakten in de toestand van elk element van de muziekindustrie dat ze wegliepen en beloofden nooit meer terug te keren. Jaren later is het duo, nu volledig verjongd met nieuwe bandleden, terug in de scene die ze eerder achterlieten.

Na nummers als ‘Digital Age’, ‘Try again’ en ‘Hashtag Change’, is Vix20 nu terug met hun rockballad ‘Broken Melody’, die een nieuwe weg inslaat voor de Britten.

Altijd op zoek naar verschillende genres, was de jaren 80 synthtastische ‘Tron Takes the Train’ al een perfect voorbeeld van de veelzijdigheid van de band. Vergezeld door langdurige bandleden Kill and Rich, lijkt dit jaar de doorbraak van Vix20 als een van de bands om naar uit te kijken verder te versterken.

‘Broken Melody” is de gloednieuwe single die dus naar hun zachtere kant van Vix20 gaat en een prachtige, maar ietwat sinistere track is geworden, die de luisteraar meeneemt op een reis door vreugde, verdriet en wraak.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ