Rammstein verplaatst show in Goffertpark naar 2022

Facebookrssmail

De show van Rammstein in Goffertpark, die in eerste instantie zou plaatsvinden op 24 juni 2020 en later werd verplaatst naar 3 augustus 2021, is opnieuw verplaatst naar een nieuwe datum in verband met de aanhoudende maatregelen rondom het coronavirus.

De nieuwe datum is maandag 4 juli 2022. Alle kaarten voor deze show zijn reeds verkocht en blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum. De uitverkochte show in Oostende is verplaatst naar woensdag 3 augustus 2022.

Eventim biedt kaartkopers van Rammstein de mogelijkheid om hun tickets veilig, snel en voor de originele prijs te verkopen via fanSALE. Voor meer informatie: www.fansale.nl. Fans die tickets zoeken kunnen zich inschrijven via fanSALE zodat ze een melding ontvangen als er tickets worden aangeboden.

Wachtlijst 2022

Door de verplaatsing van de show van Rammstein naar 4 juli 2022 is het ook mogelijk dat geannuleerde tickets op een later moment weer in de verkoop gaan.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ