Powerwolf komt met nieuw studio album ‘Call Of The Wild’

Facebookrssmail

Met de onmiskenbare impact van hun internationaal zeer succesvolle releases bewijst Powerwolf dat heavy metal springlevend is en dat ze onbetwist de koningen van het genre zijn! Na hun Best Of-album van verleden jaar (Best Of The Blessed), zullen deze hogepriesters van de heavy metal hun succesverhaal voortzetten. De met goud en platina onderscheiden band kondigt nu hun nieuwe studioalbum Call Of The Wild aan die op 9 juli 2021 wordt uitgebracht via Napalm Records.

Het verhaal van Powerwolf dat begon in 2004 leest als een waar sprookje maar is het resultaat van de meest hardwerkende en entertainende liveband op de heavy metal-planeet. Powerwolf heeft tot nu toe niet alleen veel gouden en platina-onderscheidingen ontvangen, maar ook talloze releases zijn op de eerste plaats in de officiële Duitse albumcharts terechtgekomen. Met Blessed & Possessed (2015) behaalde Powerwolf voor het eerst een gouden album (in Tsjechië), terwijl zijn voorganger, Preachers Of The Night (2013), de officiële Duitse albumcharts bereikte op # 1 en de fantastiche dvd The Metal Mass (2016) kwam binnen op # 1 van de Duitse dvd-hitlijsten. Powerwolf’s heilige mis in naam van de heavy metal is niet te stoppen – hun laatste magnum opus, The Sacrament of Sin (2018), kwam opnieuw in de albumcharts binnen op # 1.

De begeleidende en bijna volledig uitverkochte Wolfsnächte-headline-tour, waarin Powerwolf de grote zalen aandeed met hun fenomenale podiumoptredens, werd een grote triomf – evenals de talrijke zomerfestivalshows waarin het publiek enthousiast en volledig gefascineerd was door de ‘wolf en hun unieke, (on) heilige metal mis. Met het nieuwe studioalbum Call Of The Wild en de Wolfsnächte 2021-tour die door de grootste zalen van Europa raast, wordt 2021 weer een jaar dat volledig in het teken staat van de “Wolfpack”!

Fans kunnen niet alleen gloednieuwe heavy metal-anthems verwachten maar ook de grootste en meest epische productie die Powerwolf tot nu toe op het podium heeft gebracht. De band gaat hun status als een van de meest intense live bands weer waarmaken. Ze gaan in oktober de Lotto Arena in Antwerpen en de AFAS Live in Amsterdam aandoen.

Powerwolf Live 2021:

01.10.21 DE – Stuttgart / Schleyerhalle
02.10.21 CH – Zürich / Samsung Hall
04.10.21 ES – Barcelona / Razzmatazz
05.10.21 ES – Madrid / Riviera
07.10.21 FR – Paris / Zenith
08.10.21 UK – London / Roundhouse
09.10.21 BE – Antwerp / Lotto Arena
10.10.21 NL – Amsterdam / Afas Live
12.10.21 IT – Milano / Alcatraz
13.10.21 DE – Frankfurt / Jahrhunderthalle
15.10.21 DE – Munich / Zenith
16.10.21 DE – Oberhausen / König Pilsener Arena
17.10.21 CZ – Prague / Tipsport Arena
18.10.21 PL – Katowice – MCK
20.10.21 HU – Budapest / Arena
21.10.21 AT – Vienna / Gasometer
22.10.21 DE – Berlin / UFO im Velodrom
23.10.21 DE – Hamburg / Sporthal

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ