PAUS naar Nederland voor 4 shows

Facebookrssmail

De Portugese band PAUS komt voor vier optredens naar Nederland. Op 23 maart staan ze in Vera (Groningen), op 24 maart in EKKO (Utrecht), op 25 maart op Paaspop (Schijndel) en op 26 maart in Paradiso (Amsterdam). De vierkoppige band kenmerkt zich door twee drummers. Deze drummers zorgen voor een sensationele muziekbeleving. De muziek van PAUS is te typeren als onorthodoxe rock met een portie hardcore en tropische samba invloeden.
paus
De eerste EP van PAUS, ‘É uma água’, werd uitbracht in 2010 en leverde een grote fanbase op in het thuisland. Met die EP speelde de band op twee grote Portugese festivals – Optimus Alive en Paredes de Coura. In 2011 werd het debuutalbum ‘PAUS’ uitgebracht. De LP werd verkozen tot ‘beste album van het jaar’ door de Portugese muziekpers. In 2014 volgde het album ‘Clarão’. Inmiddels speelt de band over de hele wereld, zo stonden zij op festivals in Mexico, de Verenigde Staten, Spanje, Frankrijk en natuurlijk ook in Nederland.

In februari 2016 kom het nieuwe album ‘MITRA’ uit en aansluitend volgt de Europese tour waar deze vier shows onderdeel van zijn. MITRA kenmerkt zich door de opzwepende muziek en het aanstekelijke ritme, waardoor het bijna onmogelijk wordt om stil te zitten.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ