Iron Maiden komt met hun nieuwste track ‘Stratego’

Facebookrssmail

Iron Maiden heeft vandaag hun nieuwste track, ‘Stratego’ uitgebracht. De track is het tweede nummer van Iron Maiden’s langverwachte 17e studioalbum ‘Senjutsu’, dat op 3 september wereldwijd wordt uitgebracht. Het is een van de twee nummers op het 10 nummers en 82 minuten durende album, geschreven door gitarist Janick Gers en origineel Maidenlid / bassist Steve Harris. Het nummer is in 2019 al opgenomen in de Guillaume Tell Studios; het werd geproduceerd door Kevin “Caveman” Shirley en gecoproduceerd door Steve Harris.

Iron Maiden staat voor meer dan 100 miljoen verkochte albums, meer dan 2000 liveshows in 63 landen, miljoenen fans over de hele wereld en 16 studioalbums van topklasse, de laatste tot nu toe, de 2015 ‘The Book Of Souls’, hun allereerste dubbel studioalbum en ook het meest succesvolle werd gecharterd – met een nummer 1 vermelding in meer dan 43 landen. In de afgelopen jaren heeft de band hun erfenis uitgebreid met een paar andere gebieden die hun bijzondere interesse wekten: hun eigen bekroonde Trooper-bier brak de grens van 30 miljoen met wereldwijde verkoop, waardoor het algemeen erkend werd als het meest succesvolle internationale bier van het VK de afgelopen 20 jaar Beers lanceren – in samenwerking met de familiebrouwerij Robinsons in Cheshire.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ