Happy birthday Jake E. Lee

Facebookrssmail

Jake E. Lee werd geboren op 15 februari 1957 in Norfolk, Virginia. Jake werd vooral bekend doordat hij van 1983-1987 speelde in de band van Ozzy Osbourne en later in Badlands met Ray Gillen. In 2013 formeerde hij de band Red Dragon Cartel en in 2014 bereikte het debuutalbum plaats 69 in de Billboard’s Album Charts.

Jake’s Japanese moeder moedigde hem aan om pianoles te nemen maar op 13 jarige leeftijd ging zijn interesse uit naar de elektrische gitaar van zijn zus die hem tevens bekend maakte met de platen van Jimi Hendrix, Black Sabbath en Led Zeppelin. Jake heeft zichzelf ontwikkeld als rock gitarist en speelde in zijn school periode in verschillende bandjes.

Jake E. Lee wordt vandaag 62 jaar oud. RockMuZine feliciteert hem met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ