Vader en Marduk zetten bomvolle Baroeg op zijn kop

Facebookrssmail

Na een lange tijd kan het eindelijk weer, een uitverkocht concert in een volle zaal. Op 21 maart staan Vader en Marduk in Baroeg Rotterdam samen met Impalement die het voorprogramma verzorgd. Deze drie bands zorgen voor een avond vol snoeiharde gitaarriffs en keiharde metal.

De avond wordt geopend door de Zwitserse death metal band Impalement. De band heeft vorig jaar in eigen beheer hun debuutplaat gelanceerd en hier een aantal nummers van gespeeld. Deze vallen goed in de smaak bij het publiek en er wordt fanatiek geheadbangd en hier en daar meegezongen.

Dan is het de beurt aan de Poolse death metal band Vader. Deze band heeft vaker in Baroeg gestaan, ondertussen al 19 keer, en dat is te zien. De zaal is volledig gevuld en er zijn een hoop fans aanwezig. Het moment dat de band begint met spelen wordt er direct meegedaan door het publiek en tijdens het eerste nummer ontstaat er al een moshpit. Ze variëren tussen oude en nieuwe nummers en er wordt luidkeels meegezongen door het publiek.

De afsluiter van de avond is de Zweedse black metal band Marduk. Ze zijn nog niet klaar met hun (uitgestelde) 30th Anniversary Tour of ze staan alweer in Rotterdam met hun United Titans Tour. Ook deze band is geen onbekende in Baroeg en heeft hier al 12 keer eerder gestaan. De zaal is bomvol en je kunt je bijna niet meer verplaatsen. De strakke gitaarriffs vallen goed in de smaak en de hele zaal gaat uit zijn dak. Iedereen wordt omver geblazen door dit te gekke optreden. Het was duidelijk te zien dat een groot deel van het publiek dit gemist had.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ