Jinjer komt terug naar Dynamo Metalfest 

Facebookrssmail

Ontzetten balen vonden ze het, toen Dynamo Metalfest een knoop moest doorhakken over het wel of niet op de line up laten staan van Jinjer. Op dat moment konden zij Oekraïne niet verlaten. Later bleek dat wel mogelijk maar was er geen ruimte meer.

“Due to logistic reasons beyond our control we are sorry to say that we have to cancel our upcoming show at this year’s edition of Dynamo Metalfest. We have looked at every possible way of getting the logistics for the weekend sorted, but there just ain’t no way of getting Nestor to Dynamo in time. Hopefully, we can and will see all of you Nestorians planning to catch us at Dynamo in a not too distant future!”

Nestor

Toen het nieuws Eindhoven bereikte dat Nestor moest cancelen vanwege logistieke problemen, heeft Dynamo Metalfest alles op alles gezet om Jinjer er weer bij te halen. En dat is gelukt! Op zondag 21 augustus zullen zij jullie weer laten springen, headbangen en moshen. Natuurlijk baalt de organisatie ook dat we niet heerlijk kunnen meezingen met de eighties hardrock van Nestor, maar Jinjer is een goede vervanger.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ