Datum Graspop Metal Meeting 2016 bekend

Facebookrssmail

De datum van Graspop Metal Meeting 2016 is bekend. De 21ste editie zal doorgaan van vrijdag 17 tot zondag 19 juni. Daarmee zet de organisatie opnieuw in op het voorlaatste weekend van juni om de strafste rock- en metalbands voor hun affiche te strikken. De Stenehei in Dessel blijft nog steeds de place to be, waar de zwaarste metalen van het moment hulde aan Skully zullen brengen En het gaat hard… over enkele weken worden de eerste namen onthuld.
Graspop-Metal-Meeting-Logo
Graspop Metal Meeting 2016 is een Belgisch metalfestival dat plaatsvindt van vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni 2016. Op de affiche staat het beste van het zwaarste: van brute black metal en melodische power metal tot onverwoestbare hard rock en metalcore… drie dagen lang worden metalfans uit heel Europa overdonderd met groots gitaargeweld, beukende drums en epische songs in het Festivalpark Stenehei in Dessel. In 2015 vierde GMM zijn 20ste editie, met een recordopkomst van zo’n 150.000 festivalgangers, een uitverkochte Metal Town en een uitverkochte zaterdag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ