The Charm The Fury kondigt exclusieve show aan

Facebookrssmail
The Charm The FuryDe Amsterdamse metalband The Charm The Fury heeft vandaag een exclusieve show aangekondigd voor de release van hun nieuwe album dat in maart 2017 uitkomt. De release zal op 24 maart gevierd worden met een thuiswedstrijd in de Amsterdamse Sugarfactory en gaat vandaag in de verkoop.
The Charm The Fury tekende onlangs een platencontract bij Nuclear Blast, ’s werelds grootste platenmaatschappij op rock-en metalgebied. Het vijftal dat bekend staat om de grunts van frontvrouw Caroline Westendorp en hun energieke liveshows, zal zowel in Europa als de Verenigde Staten op diverse grote festivals optreden. Dit is een waar unicum voor een band die in Nederland voor het grote publiek nog onbekend is.
Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ