[Afgelopen] Win kaarten voor The Posies Acoustic in P60 Amstelveen

Facebookrssmail

Ken Stringfellow en John Auer, de oprichters van The Posies komen naar Nederland voor een aantal acoustische shows als duo. Nadat de heren met The Posies midden jaren negentig hun grootste successen beleefden met albums Frosting On The Beater en Amazing Disgrace zijn ze steeds actief gebleven, dan weer met andere bands (R.E.M., Fountains of Wayne, Snow Patrol, Neil Young en Big Star), dan weer met soloprojecten.

Posies Acoustic

Binnenkort zijn ze in Nederland voor een viertal concerten waarin je zowel klassiekers van The Posies kunt verwachten als solowerk van beide heren, maar ook verrassende covers. Een avond lang genieten dus van muziek uit het oeuvre van twee van de beste songwriters van deze tijd:
13 november – P60 Amstelveen
14 november – De Lakei Helmond
10 december – Ekko Utrecht
19 december – Nieuwe Nor, Heerlen

Voor de openingsshow in P60 Amstelveen mag Maxazine een stapeltje kaarten weggeven. Wil jij twee van die kaarten winnen? Stuur dan een email aan posiesacoustic@rockmuzine.nl met in het onderwerp “Ticketactie Posies Acoustic” en vermeldt daarin je naam en een reden waarom juist jij die kaarten zou moeten winnen. De leukste inzenders worden beloond met twee kaarten voor het concert op 13 november in P60 Amstelveen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ