Life of Agony op Into the Grave 2017

Facebookrssmail

De organisatie van het Leeuwarder metalfestival Into the Grave kondigt de Amerikaanse metalband Life of Agony aan. Eerder dit jaar gaf het viertal nog een knallend optreden op het hardcorefestival The Sound of Revolution, waardoor de festivalorganisatie de kans niet wilde missen om Life of Agony naar Leeuwarden te halen. Dit optreden zal de enige festivalshow van de Amerikanen in Nederland zijn, dus fans mogen dit niet overslaan! Into the Grave 2017 vindt plaats op 11 en 12 augustus 2017 op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden.

Into the Grave 2017

De carrière van Life of Agony is er niet één zonder de nodige moeilijkheden. In 2012 houdt de band er voor de tweede keer mee op, maar toch blijft er iets onder de huid zitten. Gelukkig voor de fans! Het Amerikaanse viertal geeft gehoor aan dat gevoel en sinds 2014 staat de band weer op de bühne, met meer overtuiging dan ooit.

Het laatste album van Life of Agony, Broken Valley, stamt alweer uit 2005. Volgend jaar komt de band met een nieuwe plaat “A Place Where There’s No More Pain”, dus verwacht een vette show met nieuwe nummers en ook klassiekers van “River Runs Again”! Ieder live-optreden van de band is een waar feest op zich en na al die jaren weten ze die LOA-vibe nog steeds goed vast te houden, dus dat belooft een stevig optreden van Mina en consorten.

Into the Grave 2017 zal plaatsvinden op 11 en 12 augustus 2017 in Leeuwarden, Nederland. De volgende bands zijn inmiddels bevestigd voor het festival:  Amon Amarth, Saxon, Arch Enemy, Powerwolf, Overkill, Life of Agony, Alestorm, Whitechapel, Hail of Bullets, Ember Falls.

Life of Agony

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ