Floor Jansen zingt voor twee in Den Haag

Facebookrssmail

Op 16 april 2023 worden muziekliefhebbers in Den Haag getrakteerd op een dubbele dosis talent in het Paard van Troje. Zowel Floor Jansen als Inge Lamboo betreden het podium voor een avond vol betoverende muziek.

De avond begint met de openingsshow van Inge Lamboo, een opkomende singer-songwriter uit Nederland. Met haar unieke stem en intieme liedjes weet ze het publiek goed op te warmen. Haar liedjes zitten muzikaal goed in elkaar en haar gitaarspel is van hoog niveau. Deze muzikale duizendpoot creëert een intieme sfeer in de zaal en weet het publiek mee te nemen in haar wereld van muziek en is de perfecte warm- up voor Floor Jansen.

Na de korte pauze is het tijd voor het langverwachte optreden van Floor Jansen. De Nederlandse zangeres, bekend van bands als Nightwish en After Forever, betreedt het podium met een overweldigende uitstraling. Haar aanwezigheid is imponerend en haar stem is van een buitengewone klasse.

Met een setlist vol nummers uit haar solocarrière en haar werk met andere bands, neemt Floor Jansen het publiek mee op een muzikale reis. Haar zang is krachtig, emotioneel en indrukwekkend. Ze beheerst zowel de gevoelige ballades als de epische rock-anthems met gemak. Haar interactie met het publiek is warm en hartelijk, en ze weet de zaal te betoveren met haar charisma en energie.

De band die Floor Jansen begeleidt is een klasse apart. De gitaristen leveren meeslepende solo’s, de bas en drums zorgen voor het juiste tempo, en de toetsenist voegt een extra dimensie toe aan de muziek. De samensmelting van de instrumenten met Floor Jansen’s vocale kunsten was adembenemend en zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Na een enerverende avond vol muzikale hoogtepunten wordt het concert afgesloten met een daverend applaus van het publiek. Floor Jansen en haar band komen terug voor een welverdiend toegift en bedanken het publiek voor de onvergetelijke avond. Het concert van Floor Jansen en de indrukwekkende openingsshow van Inge Lamboo zullen zeker nog lang in de herinnering blijven van de aanwezige muziekliefhebbers in het Paard van Troje.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ