Those Damn Crows naar Doornroosje Nijmegen

Facebookrssmail

Op zaterdag 30 september geeft de band Those Damn Crows uit Wales een optreden in Doornroosje in Nijmegen. Those Damn Crows is klaar om Europa te veroveren met hun alternatieve rock die voorzien is van een metalen randje. Met de nieuwe knaller ‘Inhale/Exhale’ zijn ze er meer dan klaar voor. De band heeft dan ook al diverse nominaties op zak en een geweldige live reputatie opgebouwd in de UK.

Those Damn Crows opereert in de hoek waar ook bands als Alter Bridge, Shinedown en Black Stone Cherry actief zijn. Stevige heavy rock met sterke hooks en geweldige zang. Dat is bij de Welshmen niet anders. ‘Inhale/Exhale’ uit 2023 staat vol sterke songs die niet zouden misstaan in een vol stadion. Het geheel klinkt als een klok en live krijgt de band de handen dan ook met gemak op elkaar. Dit is rock met een grote R. Liefhebbers van bovengenoemde bands weten genoeg.

Rocknews.co.uk – ‘Those Damn Crows have done it again. “Inhale Exhale” is a heart-stirring rock symphony that will leave you breathless and wanting more. This is a band that has poured their heart and soul into every note and lyric, creating an album that is not just a collection of songs, but a work of art. So turn up the volume, close your eyes, and let the music take you away. This is a journey you won’t forget.’

The Cruel Knives, eveneens uit de UK, tapt een nog iets steviger vaatje dan Those Damn Crows, maar is net zo melodieus. Check het nieuwe, aanstekelijke nummer ‘All Your Heroes Hate You’ en je weet wat er bedoeld wordt. De perfecte opwarmer van deze avond.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ