Happy birthday George “Corpsegrinder” Fisher

Facebookrssmail

George “Corpsegrinder” Fisher werd geboren op 8 juli 1969 in Baltimore, Maryland en is de zanger van de Amerikaanse death metal band Cannibal Corpse. George Fisher verving Chris Barnes toen die in 1995 tijdens de opnames van het album ‘Vile’ uit de groep werd gezet.

Naast Cannibal Corpse was George Fisher actief in de death metal band Monstrosity (1990 – 1996) en is hij actief in de melodieuze death metal band Paths of Possession (sinds 2003).

Discografie met Cannibal Corpse:
1996: Vile
1998: Gallery of Suicide
1999: Bloodthirst
2000: Live Cannibalism
2002: Gore Obsessed
2004: The Wretched Spawn
2006: Kill
2009: Evisceration Plague
2012: Torture
2014: A Skeleton Domain

RockMuZine feliciteert George “Corpsegrinder” Fisher met zijn 50ste verjaardag.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)