Duits-Australisch-Amerikaanse Autobahn Outlaw komt met debuutalbum ‘RU12?’

Facebookrssmail

Opgericht aan het einde van 2012 in Berlijn, gelden Autobahn Outlaw als de nieuwste Bad Boys in het wereldwijde rock ‘n’ roll circus. Autobahn Outlaw bestaan uit: Lutz Vegas (V8 Wankers) uit Offenbach (vocals), Steve ‘Kingy’ King (Rose Tattoo) uit Sydney (bas), Ronnie Simmons (The Art) uit LA (gitaar), Steve Woodward (The Licks) uit LA (drums) en Luke Le Duke (V8 Wankers)(gitaar).

Autobahn Outlaw werden vooral beinvloed door de traditionele rock ‘n roll, tattoos, pin-ups, motoren en amerikaanse autos met hun grote V8-motoren. Een wild mengsel van traditionele Aussie- en Europese speed-rock met een vleug Hollywood. Het debuutalbum ‘RU12?’ werd in de StereoBlue Studio direct naast de snelweg A5 in Friedberg (Hessen) opgenomen en rijdt niet alleen maar daarom met maximale snelheid en in de hoogste versnelling op de inhaalstrook.

Het logo van de band werd ontworpen door de gerenommeerde Amerikaanse Lowbrow-kunstenaar Dirty Donny. De wereldwijde release van het album is op 24 oktober 2014 door Golden Core / ZYX op cd én vinyl. Tegelijkertijd verschijnt ook het video van de single “Black Belt, die in Sydney / Australië werd opgenomen.

ru12TRACKLIST:
AUTOBAHN OUTLAW
BLACK BELT
AVIATION BLOND
LOOSE LIPS
SHOTGUN ATTITUDE
COME N GO
HOW BIG‘S THE GARAGE
BONNIE & CLYDE
FATAL ROMANCE
JOIN THE CHAIN GANG
LOOKIN‘ DOWN
A FOOL AND HIS MONEY
NETTE JUNGS (Nice Boys)

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ