‘Lovegun’ van Kiss verschijnt in DeLuxe-uit​voering

Facebookrssmail

Kiss
Het legendarische album ‘Love Gun’ uit 1977 van de Amerikaanse band Kiss verschijnt vandaag in een DeLuxe-uitvoering. Het album is opnieuw gemasterd en voorzien van een tweede disc met niet eerder uitgebrachte demo’s, live-opnames en een interview met bassist Gene Simmons. Joe Elliott van Def Leppard schreef speciaal voor deze DeLuxe-editie nieuwe linernotes.

‘Love Gun’ is het zesde studioalbum van de band, die nog altijd gezien wordt als een van de grootste hardrock-acts uit Amerika. Het is het laatste album dat is opgenomen door de originele line-up met Paul Stanley, Gene Simmons, Ace Frehley en Peter Criss. Wereldwijd verkocht het album meer dan vier miljoen exemplaren.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)