‘Lovegun’ van Kiss verschijnt in DeLuxe-uit​voering

Facebookrssmail

Kiss
Het legendarische album ‘Love Gun’ uit 1977 van de Amerikaanse band Kiss verschijnt vandaag in een DeLuxe-uitvoering. Het album is opnieuw gemasterd en voorzien van een tweede disc met niet eerder uitgebrachte demo’s, live-opnames en een interview met bassist Gene Simmons. Joe Elliott van Def Leppard schreef speciaal voor deze DeLuxe-editie nieuwe linernotes.

‘Love Gun’ is het zesde studioalbum van de band, die nog altijd gezien wordt als een van de grootste hardrock-acts uit Amerika. Het is het laatste album dat is opgenomen door de originele line-up met Paul Stanley, Gene Simmons, Ace Frehley en Peter Criss. Wereldwijd verkocht het album meer dan vier miljoen exemplaren.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ