Jack White brengt live album Pearl Jam uit

Facebookrssmail

Vorige maand gaf Pearl Jam een intiem optreden in de Jack White’s Third Man Records in Nashville. Gedurende de toegift speelden ze de track ‘Of the Earth’, met White als gastartiest. De volledige show is opgenomen, Third Man heeft aangekondigd dat ze de show als middelpunt van de 29e editie van hun Vault subscription series gaan uitbrengen.

Het pakket bevat een zwart/gouden vinyl plaat, een fotoalbum van de sessie, een pin en opnaaiembleem met het Pearl Jam en Third Man logo. Ook bevat het pakket een akoestische solo single van de band’s frontman Eddie Vedder, opgenomen in de Third Man’s Voice-o-Graph opnamecabine. Wil je dit pakket aanschaffen dan moet je je aanmelden voor de Third Man’s Platinum Vault Subscription. Leden van Pearl Jam’s Ten Club hebben een kortingsbon van $15 ontvangen.

Beluister hieronder een preview van het optreden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ