The Doors Alive naar Nederland

Facebookrssmail

The Doors Alive‘s Werelds beste The Doors tribute band komt wederom naar Nederland. The Doors Alive komt niet alleen muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, maar ook qua uiterlijk, show en performance waan je jezelf bij een concert van het origineel. Zanger Mike heeft niet alleen zijn looks en houding mee, ook zijn stem lijkt als twee druppels water op die van Jim Morrison.

Om het authentieke Doors-geluid opnieuw te creëren, spelen de andere bandleden op identieke instrumenten en pedalen als de originele bandleden. Uiteraard komen alle hits voorbij: ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’, ‘Riders On The Storm’, ‘The End’ en nog veel meer. Echte Doors fans mogen dit niet missen!

The Doors Alive tour:

18 mei Tivoli De Helling – Utrecht
19 mei Grenswerk – Venlo
20 mei Gebouw T – Bergen op Zoom
21 mei Melkweg – Amsterdam

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ