[Afgelopen] Win kaarten voor Cesar Zuiderwijk’s Drummoires in P60 Amstelveen

Facebookrssmail

Als je bij een band gaat kijken blijf je soms achter met vragen. Nu worden ze beantwoord!
Cesar Zuiderwijk toert met zijn solo voorstelling Drummoires, die het midden houdt tussen een show en een workshop door Nederland.
Dus vraag, vraag vraag…

131012MAX_DRUMMOIRES_001

Zo er in Nederland een levende drumlegende is, is dat Cesar Zuiderwijk. De geheimen van de meester, voor het eerst onthuld. 50 jaar rockdrummen waarvan meer dan 40 jaar bij Golden Earring.
Een schatkist aan nooit eerder vertelde verhalen over tournees met wereldbands als The Who, Rush, Santana, Aerosmith, ontmoetingen met wereldberoemde drummers en ga zo maar door.

Diegenen die al eerder een solo voorstelling of workshop van Cesar hebben bijgewoond weten dat hij uiterst sappig kan vertellen.
Afgewisseld met drumsolo’s zal hij de ritmes uitleggen waar hij beroemd mee is geworden zoals die uit Radar Love, Twilight Zone en When the lady Smiles. Aan de hand van attributen die hij in de loop van de tijd gebruikt heeft neemt hij je mee op een avontuurlijke reis door de tijd. En niks geen kleine show, Cesar rukt uit met groot materieel!

Voor de eerstvolgende voorstelling, die in P60 Amstelveen op woensdag 26 november, mag RockMuZineine een stapeltje kaarten weggeven. Wil jij die kaarten winnen?
Stuur dan uiterlijk 24 november een email aan drummoires@rockmuzine.nl met in het onderwerp ‘Ticketactie Drummoires’ en vermeld daarin je naam en een reden waarom juist jij die kaarten zou moeten winnen.
De leukste inzenders worden beloond met twee kaarten voor de show op 26 november.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ