[Afgelopen] Win kaarten voor Stonehenge!

Facebookrssmail

12743528_1034988033231838_5981287475309543337_n30 Juli staat het grootste underground metalfestijn van Nederland in Steenwijk: Stonehenge zal voor de 22e keer de deuren openen om in een tijdsbestek van 14 uur in totaal 25 bands over 2 podiums te verdelen. Wij noemen Dying Fetus, Benighted, Immolation, Schirenc plays Pungent Stench, Cattle Decapitation, Necrophobic, Wombbat, Misery Index, Sulphur Aeon, Izegrim, Purgatory, Anthropomorphia, Skeletal Remains, Putrid Offal, Cut Up, Caedere, Apophys, Darkfall, Distillator, Fumes Of Decay, Grim Ordeal, Skullhog, Sisters Of Suffocation en Facelifter!

Hoofdact is de Amerikaanse death metal band Dying Fetus. Al sinds de jaren ’90 timmert Dying Fetus aan de weg. ‘Reign Supreme’ was hun laatste wapenfeit en sluit zich meedogenloos aan bij de andere death metal classicks die Dying Fetus op zijn naam heeft staan. Stonehenge Festival zal dit jaar in ieder geval niet met een sisser aflopen, maar met een grote knal eindigen als het aan de veteranen van Dying Fetus ligt. Vlak daarvoor zal de technische death metal band Immolation podium Station afsluiten. Immolation is geen onbekende voor het trouwe Stonehenge publiek. en met Immolation op het podium weet men zeker dat Steenwijk weer op zijn grondvesten zal schudden.

Win kaarten voor Stonehenge

Tickets zijn te koop via: http://stonehengefestival.nl/tickets, maar RockMuZine geeft kaarten weg! Win kaarten voor Stonehenge door de Facebookpagina van RockMuZine te liken en dit bericht te delen op je eigen Facebookpagina. Makkelijker kan niet! \m/

Stonehenge

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ