Win kaarten voor Alcatrazz ft. Graham Bonnet in Gebouw-T in Bergen op Zoom

Facebookrssmail

De stem van wereldhits ‘Since You’ve Been Gone’ en ‘All Night long’ komt naar Bergen op Zoom. Graham Bonnet staat op donderdag 21 maart met Alcatrazz in Gebouw-T op de planken! Hij zong op de classic rock albums ‘Down to Earth’ (Rainbow) en ‘Assault Attack’ (Michael Schenker Group).

In februari 2019 werd gitaarheld Joe Stump bij de band gehaald, en samen met ex-Alcatrazz toetsenist Jimmy Waldo is de legendarische band Alcatrazz weer tot leven gewekt! Graham Bonnet tourt al lange tijd langs alle grote Europese festivals en beloven een krachtige setlist die Bonnet’s gehele carrière eer aan doet. Dus ja, óók ‘Since You’ve Been Gone’ kan luid meegezongen worden!

Wil jij kaarten winnen voor deze show? Like dan Rockmuzine op Facebook en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. *

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ