[Afgelopen] Win kaarten voor Alcatraz!

Facebookrssmail

Een paar weken geleden konden we het al bekend maken: RockMuZine is mediapartner van het hardste rockfestival van de Benelux: Alcataz! Beiden zijn op hun eigen gebied inmiddels een autoriteit geworden, Alcatraz als Hard Rock & Metal Festival en RockMuZine als Rocksite, waardoor een partnership onontkomelijk was. Alcatraz is een van de grootste Hardrock & Metal festivals in Europa, en wordt gehouden in het Vlaamse Kortrijk. Op het affiche prijken namen als Nightwish, Trivium, Annihilator, Queensrÿche, Michael Schenker’s Temple of Rock, Venom, Sabaton, Behemoth, W.A.S.P, Accept, Overkill en nog veel meer.

Vrijkaarten Alcatraz

Vandaag start op RockMuZine een Alcatraz prijsvraag, waarbij we een stapel combitickets* gaan weggeven. Dit doen we op verschillende plekken: Enkele kaarten geven we weg bij RockFiles, het hardste rockstation van de Benelux, enkele kaarten geven we weg via onze Facebookpagina, enkele kaarten via onze Twitterpagina en natuurlijk ook enkele kaarten via www.rockmuzine.nl zelf! Houdt dus alles in de gaten en doe mee met alle mogelijkheden!

Via de website kan je kaarten winnen door een mailtje te sturen naar alcatraz@rockmuzine.nl met daarin je naam en waarom jij wil winnen.

Alcatraz

 

* Prijswinnaars ontvangen ieder 2 combitickets voor Alcatraz, zaterdag 8 en zondag 9 augustus 2015 à €115 per stuk. Campingtickets à €15 per persoon zijn niet inbegrepen, even als de vervoer- en verblijfskosten. Prijzen zijn niet overdraagbaar, en kunnen niet in geld worden uitgekeerd. Tickets worden na winst en acceptatie per email verzonden naar het opgegeven emailadres. Bij misbruik of fraude houden RockMuZine en Alcatraz zich het recht voor de deelnemer uit te sluiten van deelname. Emailadressen worden alleen gebruikt om eventuele prijswinnaars op de hoogte te stellen en worden niet doorverkocht, noch doorgegeven aan de organisatie van Alcatraz, anders dan de emailadressen van de prijswinnaars, teneinde de tickets te versturen. Over de prijswinnaars kan niet worden gecommuniceerd.
Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ