Halestorm in maart exclusief naar in 013

Facebookrssmail

Halestorm

De razend populaire hardrockgroep Halestorm komt volgend jaar terug naar Nederland. De Amerikaanse band rond zangeres/gitariste Lzzy Hale staat op woensdag 18 maart exclusief op de planken van 013 voor een vlammende rockshow. Sinds het verschijnen van het titelloze debuutalbum in 2009 heeft Halestorm de wind flink in de zeilen. De groep uit Pennsylvania maakt dan ook bepaald geen misselijke rocksongs. Voorzien van een stevig, groots en modern geluid rollen de pakkende liedjes uit de koker van de groep rond broer en zus Arrejay en Lzzy Hale. Die kwaliteit is in de Verenigde Staten inmiddels rijkelijk beloond met veel airplay, een Grammy-award voor single ‘Love Bites (So Do I)’ en natuurlijk volle zalen.

De kwalitatief uitstekende nummers van Halestorm worden ook nog eens goed geproduceerd en zijn daarnaast enorm gevarieerd. Behalve de stevige stampers hebben de heren en dame bijvoorbeeld ook uitstekende powerballads op het repertoire staan. Op het tweede album ‘The Strange Case Of…’ (2012) gaat Halestorm de creatieve risico’s niet uit de weg om met een nog beter eindresultaat op de proppen te komen. Het maakt de groep completer en creatief veel sterker.

In Amerika is Halestorm uitgegroeid tot zoiets als een household-name, maar ook in Europa maken de Amerikanen naam met strakke optredens. De geoliede rockmachine heeft in Lzzy Hale niet alleen een fantastische zangeres, maar ook een geweldige frontvrouw. Ook in Nederland resulteert dat in uitverkochte clubshows. De Kleine Zaal van 013 bleek in 2012 al te klein en ook de Melkweg Max was in april van dit jaar uitverkocht. De support voor deze exclusieve Nederlandse show wordt verzorgd door de melodische heavy metal band Nothing More en de party rock ’n roll band Wilson.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ