Komatsu en Candybar Planet naar 013 op zaterdag 27 december

Facebookrssmail
candybar planet
candybar planet

Het recept voor een avond stevige stonerrock afgemixt met flink wat groove en geserveerd door twee topbands uit Eindhoven. Komatsu is een nog jonge band uit de lichtstad en heeft sinds de release van de debuutplaat ‘Manu Armata’ uit 2013, live al veel indruk gemaakt. Al eerder speelde ze op Speedfest waar mr stoner himself John Garcia van Kuyss als special guest met de band meezong en nu staan ze zelfs op een Europese tour met dit fenomeen. De vier heren Mo Truijens Stephan gitaar en zang, Quint Martijn gitaar en zang, Mansvelders bas en zang en Jelle Tommeleyn op drums spelen een lekkere mix van stoner en metal met een vette groove. Live doet de band daar dus nog meerdere scheppen bovenop met nog meer groove, vuiger en harder.

Candybar Planet is een stoner- hardrock formatie en was al een begrip in de jaren 1994 tot 2002. Na een periode van stilte keren de heren weer terug en pakken met z’n drieën de muzikale draad weer op. Met het nieuwe album “Timelapse” uit 2013 lijkt de band alleen maar sterker te zijn geworden. Ook hun live performance is er een die er mag wezen: snoeihard, rete strak en tegelijk met veel gevoel gespeeld. Met een mix van oude en nieuwe nummers en met de sterke vocalen en het stuwende basspel van Richard Plukker, gitarist Murphy van Oijen en drummer Koen Rijnbeek heeft Candybar Planet (opnieuw) een sterke live reputatie opgebouwd.

Samen spelen ze op 27 december 2014 in 013 in Tilburg een gezamelijks show.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ