013, Bibelot, Paard van Troje, Patronaat en Rotown genomineerd voor IJzeren Podiumdier ‘Beste Poppodium’

Facebookrssmail

Eerder dit jaar werd 013 door het Nederlandse publiek verkozen tot tweede poppodium van Nederland, nu is ook bekend geworden dat het poppodium door vakbroeders die lid zijn van de Vereniging Nederlandse Poppodia en – Festivals (VNPF) genomineerd is voor het IJzeren Podiumdier voor beste poppodium. De uitreiking vindt plaats tijdens Eurosonic Noorderslag.

IJzeren podiumdieren logo

De Vereniging Nederlandse Poppodia en –Festivals (VNPF) is de belangenvereniging van de poppodia en popfestivals in Nederland. Eens per jaar worden de IJzeren Podiumdieren uitgereikt. De winnaars van deze prijzen worden genomineerd én gekozen door professionals die bij het VNPF aangesloten zijn. In de eerste ronde is er een vrije keuze wie er wordt genomineerd. Genomineerden dit jaar zijn dus 013 in Tilburg, Bilbelot in Dordrecht, Paard van Troje in Den Haag, Patronaat in Haarlem en Rotown in Rotterdam. De winnaar wordt traditioneel tijdens Eurosonic/Noorderslag bekendgemaakt.

Eerder dit jaar vroeg het grootste Nederlandse muziekplatform 3voor12 de Nederlandse concertbezoekers wat zij het beste poppodium van Nederland vonden. 013 werd toen al tweede, en Paradiso in Amsterdam ging er met de eerste prijs vandoor.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ