Sabaton als headliner op Into the Grave 2015

Facebookrssmail

SabatonEr zijn maar weinig metalbands die meerdere malen genomineerd zijn om de equivalent van een Grammy award in eigen  land te winnen. Voor de Zweedse powermetallers van Sabaton geldt dat wel. Verbazend is het niet, de albums van het vijftal worden vaak goud en bijna iedere show raakt uitverkocht. Qua liveshow is Sabaton een band die zijn gelijke niet kent. De band geeft altijd een uiterst energieke show en zanger Joakim Brodén staat bekend als een echt podiumbeest die beschikt over een flinke dosis humor. Sabaton heeft op bijna ieder metalfestival wel eens opgetreden en komende zomer kunnen wij daar Into the Grave aan toevoegen.

 

posterOrganisator Paul van Berlo is verheugd met de bevestiging van Sabaton: “Met Into the Grave willen we graag een afspiegeling zijn van de brede metalsector. Dat is niet makkelijk met slechts negen podiumplekken, waarop vele genres en de smaak van verschillende leeftijdscategorieën aan bod moeten komen. Met Sepultura en Cannibal Corpse komen de thrash- en deathmetalfans aan hun trekken. De powermetal van Sabaton is een mooie aanvulling die vooral populair is bij de jongere metalfans. Maar de band zal een spektakelshow met veel vuurwerk neerzetten die bij alle aanwezigen in de smaak zal vallen.”

Op Into the Grave 2015 zullen ook Sepultura (BRA), Cannibal Corpse (USA), Avatar (ZWE) en Audrey Horne (NO) spelen. De rest van de line-up wordt later bekend gemaakt. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website en kosten €15,- (exclusief servicekosten). Aan de kassa kost een kaartje €20,-.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ